Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Indiaproject ‘Robert en Maxim Willems’

 

Sinds enkele jaren steunt Knokke-Heist de St. Mary’s school van Mamallapuram in Zuid-India, een school met ongeveer 1600 kinderen van 3 tot 18 jaar.  In 2015 werd eerst een nieuw sanitair gedeelte voor de jongens gebouwd. Drie jaar later kwamen er drie nieuwe klaslokalen bij. Dit jaar is het de bedoeling nogmaals drie lokalen op te trekken. Sommige klassen zijn overbevolkt. Vele leerlingen zitten op de grond bij gebrek aan elementair schoolmeubilair. Er is een groot tekort aan didactisch materiaal zoals borden, krijt en bordenwissers. De handboeken zijn hopeloos gedateerd. Ondanks die grote noden zijn de jongeren erg leergierig en zijn hun leerkrachten zeer gedreven. Daarom wil Knokke-Heist deze school blijven steunen om deze jongeren een betere toekomst te geven.

Zoals vorige jaren verkoopt een groep vrijwilligers van de werkgroep Indiaprojecten onder impuls van Jean-Pierre Wellens opnieuw huisgemaakte producten en dit op volgende data: op 2 en 3 november 2019  na de misvieringen in alle kerken van Tiberias én op 4 november 2019 in het Cultuurcentrum Scharpoord vanaf 14 uur.

  • Een 10-tal soorten confituur
  • Limoncello (bio)
  • advocaat
  • champagne van het merk Bauser ‘Cuvée Brut Première’ (denk aan de eindejaarsfeesten!)
  • een gift kan ook op: Opération Secours BE33 0000 2913 3746 (met vermelding van ‘Robert en Maxim Willems, school Zuid-India). Een fiscaal attest is mogelijk vanaf 40 euro

Voor meer info: Jean-Pierre Wellens T 0499 767970

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter