Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Infoavond door Proximus over sneller werken met glasvezel op bedrijventerrein ’t Walletje

Proximus start vanaf maandag 20 mei 2019 met het trekken van proefsleuven voor de uitrol van een superkrachtig glasvezelnetwerk in bedrijvenpark ’t Walletje. Maandag 20 mei 2019 om 19.30 uur organiseert Proximus in zaal 5/6 van het bedrijvengebouw AGSO een infoavond over hun glasvezelnetwerk en de timing van de werken. 

Populieren ruimen plaats voor sierperelaars
Het gemeentebestuur maakt van de gelegenheid gebruik om een reeks Canadese populieren te rooien die met hun wortels momenteel schade veroorzaken aan de opritten en gebouwen van een aantal bedrijven. Aannemer Gheleyns zal een 2-tal weken nodig hebben om de klus te klaren. Eenmaal de werkzaamheden voor de aanleg van een glasvezelnet beëindigd zijn, zal in het najaar de groenstrook herbeplant worden met sierperelaars. 

Glasvezel: netwerk van de toekomst
De manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken met medewerkers en klanten verandert aan lichtsnelheid. Het vast internetverkeer groeit exponentieel. Daarom moeten bedrijven kunnen rekenen op de meest geavanceerde technologie. Glasvezel is het vaste netwerk van de toekomst: dankzij zijn ongeziene snelheid en stabiliteit maakt glasvezel nieuwe manieren van werken mogelijk. Het biedt nieuwe mogelijkheden om de grote, digitale uitdagingen van vandaag doeltreffend aan te pakken.

Infosessie 
Tijdens de infosessie op maandag 20 mei om 19.30 uur in het bedrijvengebouw AGSO krijgen geïnteresseerde ondernemers in ’t Walletje een korte presentatie rond glasvezel. Gedurende een half uurtje wordt uiteengezet wat dit voor hun bedrijf kan betekenen en hoe dit praktisch in zijn werk gaat. Ook de timing van de werken in ‘t Walletje komt aan bod. Daarna krijgen de deelnemers ruim de tijd om vragen te stellen. 
Wie verhinderd is maar toch interesse heeft in glasvezel voor zijn/haar bedrijf, kan Proximus contacteren via west.vlaanderen.fiber.team@proximus.com
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter