Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Jan Smets signeert in de Standaardboekhandel

Hoog bezoek in de gloednieuwe Standaardboekhandel in de Lippenslaan 86. Oud-gouverneur van de Nationale Bank Jan Smets signeert er op zaterdag 27 juli 2019 tussen 11 en 12.30 uur zijn thrillerdebuut Theater. Het boek speelt zich af in het Gentse en ook een klein beetje in Knokke-Heist...

Over de auteur

Jan Smets is Gentenaar en econoom (UG). Behalve een onderbreking als kabinetschef van premiers Wilfried Martens en Jean-Luc Dehaene werkte hij steeds voor de Nationale Bank. En dit vanaf 2015 als gouverneur. 'Theater' is zijn debuut als misdaadauteur.

Over het boek

Op een koude maandagochtend wordt het lichaam van Albert Leblanc aangetroffen in zijn villa in Sint-Martens-Latem. Vermoord. In geen tijd staat de Gentse beau monde in rep en roer. 'De Zilveren Vos', zoals Leblanc genoemd werd, was een hoogstaande advocaat en een bekende gast op culturele evenementen. Wie wilde hem uit de weg ruimen en waarom?

Hoofdinspecteur Steve Stern staat voor een raadsel en dat wordt er niet beter op als hij weduwe Julie Leblanc ontmoet, die in hem een verloren gewaand vuur doet opflakkeren. Stern ontdekt al gauw dat dit de gevaarlijkste zaak uit zijn carrière wordt.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter