Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Jeugdclub ’t Verzet zoekt jongeren om mee te schrijven aan het succesverhaal van BIG UP

Na een uitverkochte editie Nah Mean – BIG UP in maart 2019 , waar meer dan 250 jongeren kwamen feesten op de reggae, dancehall en afro beats, vond Jeugdclub ’t Verzet dat het tijd werd voor een volgende BIG UP! - editie. “Local legend” dj GIO (Giovanni Demeyere) trekt het BIG UP! project en verzorgde samen met een aantal vrijwilligers de programmatie. De Jeugdraad van Knokke-Heist geloofde in het succes van BIG UP! en sprong mee op de kar. Zij boden structurele ondersteuning door medewerkers te voorzien voor security, kassa en bar. Hierdoor verliep deze tweede zaal editie van 17 augustus 2019 vlekkeloos.

Er zakten opnieuw een paar honderd jongeren uit Knokke-Heist en omstreken af naar de zaal van de jeugdclub om die legendarische nacht van maart te herbeleven. Dj GIO (Nah Mean, Summerville) en Cromanty Sound (Reggae Geel, Dranouter) toverden met heel wat good vibes een glimlach op de gezichten. Eens middernacht deed Sjamanic Soundsystem de zaal daveren tot in de vroege uurtjes.

BIG UP! Een succesverhaal dat blijft aanhouden! Jongeren die willen meeschrijven aan dit reggae succesverhaal mogen altijd contact opnemen met de coördinator van de jeugdclub.

Praktische informatie:

 

www.jeugdclubtverzet.be – www.facebook.com/tverzet

Tel: 050 69 13 20 – GSM:  0498 475 455 – email: jeugdclub.tverzet@telenet.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter