Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Jij loopt toch ook mee op 1 mei?

De dag van de arbeid op woensdag 1 mei 2019 wordt voor naar schatting 4000 loopfanaten alvast geen rustdag. Die dag wordt Knokke-Heist immers andermaal omgetoverd tot het loopparadijs-aan-zee. Sportieve kids tussen 6 en 12 jaar kunnen om 14 uur schitteren in de Alpro Kids Run over een afstand van 1,5 km. Om 14.45 uur start de Fintro Knokke Jogging. Deze loop over 5 km staat open voor alle recreatieve lopers en slingert zich langs de golf. Ook hier is deelnemen steeds winnen. De Fintro Knokke 10K start om 15.30 uur. Het parcours van deze prestigieuze stratenloop loopt langs enkele toeristische trekpleisters zoals de Zeedijk, de residentiële wijk Het Zoute, de Zwinpolders en enkele kuitenbijters in het Koningsbos. Gewoon genieten van een uitermate gevarieerd parcours dus!

Vooraf inschrijven kan via www.fintrorunningtour.be tot en met woensdag 17 april 2019. Vanaf donderdag 18 april kun je nog online inschrijven, maar dan aan het daginschrijvingstarief.

Schrijf je dus vandaag nog in!

Met deze voorinschrijving stel je jezelf een sportief doel en geniet je van de voorinschrijvingsprijs. Daginschrijvingen zijn mogelijk vanaf 11 uur in sporthal De Stormmeeuw.

Alle informatie omtrent de loopwedstrijden op 1 mei is terug te vinden op www.fintrorunningtour.be 

Info:

Sportdienst Knokke-Heist

E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630 480

knokke10k@knokke-heist.be

sport.knokke-heist.be

Klik hier voor meer informatie omtrent de loopwedstrijden

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter