Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Kaboem: Summerfreeze met de Ghost Rockers

Op zaterdag 22 juni 2019 mag het jonge volkje in Knokke-Heist zich aan een ijzingwekkende 4de editie van Kaboem verwachten. Dit jaar schaats je de zomer in, want het thema is "Summerfreeze"! Het wordt dus sowieso een supercoole dag vol muziek, spektakel en plezier.

Kinderen kunnen schaatsen in de zon, glijden van een schuimbaan en een duik nemen in het grootste ballenbad van de Benelux met maar liefst 50.000 ballen! Voor de kleuters zijn er springkastelen, een aparte buikglijbaan, een ballenbad en een fietsparcours  Op het podium kan je verschillende lokale dans- en zangartiesten bewonderen. Als kers op de taart is er een optreden van De Ghost Rockers. Deze megacoole band is bezig met hun laatste tournee en zullen met hun hits ongetwijfeld voor een gepast kippenvelmomentje zorgen.

Winterfilms in de schouwburg

Ouders kunnen genieten op het zomerterras en wie honger heeft kan terecht bij één van de vele eetkraampjes. Hopelijk zal het niet sneeuwen, maar voor alle zekerheid voorzien de organisatoren enkele mooie winterfilms in de schouwburg. Het wordt een megaleuke dag vol plezier!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter