Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Kneistivalweekend met Tessa Dixson, Daan, Rave van Fortuin, High Hi, Intergalactic Lovers en Vive La Fête

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli 2019 sluit Kneistival het weekend af met een oog- en oorstrelende affiche: Tessa Dixon, Daan, Rave van Fortuin, High Hi, Intergalactic lovers en Vive La Fête staan garant voor een knallende apotheose van dit zesdaags muziekfestival op het Heldenplein. De dienst Openluchtanimatie kan alvast terugblikken op een meer dan geslaagde editie 2019.

Zaterdag 20 juli

Tessa Dixson: Belgo-Britse popdiva

Jong, mooi en ambitieus. Het zijn drie trefwoorden die perfect bij een Bond-girl passen, maar ook de Brusselse zangeres Tessa Dixson kan zo omschreven worden. De popprinses kwam als één van de drie winnaars uit de bus van De Nieuwe Lichting 2019 van Studio Brussel. 50% Brits, 50% Belgisch, maar 100% muzikale klasbak!

Daan: iconische belpopfiguur met uniek stemgeluid

Deze zomer toert Daan weer met zijn vaste podiumkompanen. Het wordt vooral één groot up-tempo feest, met tuxedoversies van de grootste hits en verrassende personal favourites die hun retour in de setlist maken. De eigenwijze popduivel heeft deze zomer maar 1 doel, en dat is alle weides, tenten, pleinen en oordopjes platspelen.

Rave van Fortuin: hilarische caroussel van 15 minutenfuifjes

De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder kwartier op een gloednieuw feest getrakteerd. Het resultaat? Eén groot feest der herkenning en een avond bomvol afwisseling. Je kunt het zo gek niet bedenken. Stilstaan bij deze gasten is niet alleen verboden, het is ook nog eens onmogelijk!

Zondag 21 juli

High Hi : meeslepende muziek met hemelse womanpower

High Hi brengt postpop die je wegblaast met overrompelende vocals, stevige baslijnen en een gezonde portie drumwerk. Jong, pretentieloos en opwindend. Keiharde energie in een meeslepende set. Missen doe je dit beter niet, je bent gewaarschuwd.

Intergalactic Lovers: creatieve tijdloze poprock van de bovenste plank

Intergalactic Lovers is al jaren één van de meest toonaangevende Belgische bands met onvervalste belpopklassiekers. Een uitstekende live-reputatie, garantie op een strakke topshow en de waanzinnige charme van frontvrouw Lara zijn maar enkele ingrediënten waardoor je weet dat dit een niet te missen optreden wordt. Smachtend naar meer vanaf de eerste noot. Maak je klaar voor een muzikaal ijzersterk optreden.

Vive La Fête: Muzikaal vuurwerk met sensuele kreunen.

Een mix van new-wave gemengd met Franse chanson, pop en electro. Vive La Fête geeft je een gekke portie energie waar je kracht uit put. Een ijzersterke livereputatie hebben ze al. Doe daar een stevige dosis glam en een sexy frontlady bij en je krijgt een waanzinnige afsluiter. Geen vragen stellen, gewoon losgaan.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter