Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Knokke-Heistenaar Eliano Etehemi in Ketnetclip

Ketnet en Kom op tegen Kanker zijn sinds begin mei gestart met hun jaarlijkse actie De Pet op tegen Kanker. Kinderen kunnen vanaf nu een pet kopen, deze pimpen en opzetten tegen kanker. Met deze campagne willen beide organisaties kinderen met kanker de kans te geven op vakantiekamp te gaan en zo hun ziekte even te vergeten. In de promotieclip van de Ketnetband speelt de 9-jarige Knokke-Heistenaar Eliano Etehemi, een hoofdrol als kankerpatiëntje. Eliano heeft zelf familieleden die gestorven zijn aan kanker of deze ziekte nog aan het overwinnen zijn en was dan ook supergemotiveerd voor dit project. Daar moet je wel wat voor over hebben want voor de rol werd zijn hoofd helemaal kaal geschoren. Volgens mama Laetitia Hancart heeft zoonlief er een onvergetelijke ervaring aan overgehouden en is hij steevast van plan om later acteur te worden.

Pimp je pet

De Kom op tegen Kanker-pet is een leuke paarse pet met heel veel ruimte om je creativiteit op los te laten. In het grote witte vlak kunnen de Ketnetters hun pet helemaal naar hun eigen smaak pimpen. Daarom wordt ze aangeboden als Petpakket, samen met een stel stiften om creatief mee aan de slag te gaan.

Ketnet wordt Petnet

De campagne eindigt met de Petnetdag op woensdag 19 oktober 2019. Ketnet wordt dan voor één dag Petnet en kinderen worden aangemoedigd om die dag met hun versierde petje naar school te gaan.

Wil je nog meer weten over de actie en waar je een pet kan vinden? Alle informatie vind je op https://www.depetoptegenkanker.be.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter