Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Koor Cantic@mare zoekt tenoren en bassen

Op zaterdag 24 augustus 2019 nodigde het bestuur van het koor Cantic@mare als naar gewoonte zowel de leden als hun partner weer uit op het jaarlijkse zomerfeest, dit keer in het stemmige en smaalvol aangeklede Margaretacentrum. Dit nog vrij jonge koor – van begin af aan onder de kundige leiding van dirigent Tony Venneman – zag zijn ledenbestand inmiddels al aangroeien tot een 40-tal en hoopt zich nog te kunnen versterken met nieuwe, gedegen stemmen. Vooral tenoren en bassen zouden erg welkom zijn.

Aftredend bestuurslid Ria Luteijn

Het zomerfeest biedt de leden en hun partner telkens weer de gelegenheid de onderlinge banden nauwer aan te halen in ongedwongen gezelligheid. In zijn inleidend dankwoord aan koorleider, leden en bestuur wijdde voorzitter Luc Faillie ook speciale aandacht aan het aftredend Zeeuwse bestuurslid Ria Luteijn om haar niet te onderschatten bijdragen, haar onvoorwaardelijke medewerking en haar objectieve, maar altijd positieve mening en inbreng. Een bloemige blijk van lof, respect en waardering was dan ook ten volle terecht.

Kerstconcert op 14 december

In zijn 12-jarig bestaan bracht het koor al meerdere spraakmakende concerten en verzorgt jaarlijks ook diverse burgerlijke en kerkelijke plechtigheden. Zo is het nu begonnen aan de voorbereiding van een bijzonder kerstconcert op 14 december 2019 in de Heilig Hartkerk, waar het naast een aantal internationale en ongekende kerstliederen ook ruimte zal laten voor samenzang.

Wie interesse heeft of zich graag wil aansluiten, kan vanaf nu altijd nader kennis komen maken op de wekelijkse repetitie, elke donderdag van 20 tot 22 uur in de Toonzaal Van MAAK, de stedelijke KunstAcademie in de Van Steenestraat.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter