Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Laatste kans om je werk tentoon te stellen tijdens Oostkust Kunst

Heb je thuis een eigen kunstwerk staan waar je trots op bent en heb je een link met de Oostkust (wonen, werken, studeren)? Grijp dan nu je kans en stel het tentoon in Cultuurcentrum Scharpoord tijdens Oostkust Kunst van 14 september tot en met 6 oktober 2019. Inschrijven kan nog tot en met 10 maart 2019 via cultuur.knokke-heist.be/okk

Laat je kunstwerk aan de wereld zien!

Scharpoord geeft lokale kunstenaars de kans om hun werk tentoon te stellen tijdens Oostkust Kunst. Al meer dan 100 creatievelingen hebben zich ingeschreven, maar er is ook nog plaats voor jouw werk! Heb je thuis een kunstwerk dat je graag aan de wereld wil laten zien? Schrijf je dan snel in en nodig je vrienden en familie uit om te komen kijken.

Oostkust Kunst Galerij

Vanaf 2020 wordt de huidige Scharpoordgalerij omgedoopt tot de Oostkust Kunst Galerij. De galerij is vanaf dan exclusief voorbehouden voor deelnemers van Oostkust Kunst. Wil je dus een plaatsje bemachtigen in de galerij, neem dan zeker deel aan deze editie van Oostkust Kunst.

Tentoonstelling met unieke catalogus

De werken van de deelnemers zullen te zien zijn van 14 september tot en met 6 oktober in Cultuurcentrum Scharpoord. De expo is doorlopend gratis te bezichtigen. Voor elke editie wordt een unieke catalogus gemaakt. Daarin staat iedere deelnemer vermeld met het werk dat hij/zij zal tonen tijdens de tentoonstelling. Alle deelnemers worden samen met hun kunstwerk op de foto gezet door een professionele fotograaf.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter