Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Le temps d’une chanson: zomers aperitiefconcert op het Van Bunnenplein

Stijlvolle ontspanning in het hart van Knokke-Heist, een heerlijk glaasje op een zomerse zondag, een elegant rendez-vous met mooie muziek: dat zijn de zomerse aperitiefconcerten op het Van Bunnenplein in Knokke-Heist. Uitwaaien op de zeedijk, een stevige strandwandeling, heerlijk shoppen, eindeloos aperitieven. Op zondag kan je alle kanten uit in onze badstad. In elk geval is de ideale start op het Van Bunnenplein om 11 uur.

De aperitiefconcerten brengen een mix van klassieke en moderne muziek maar ook jazz en chansons. Laat je verrassen door de charmante sfeer van dit gratis evenement. Op zondag 11 augustus 2019 om 11 uur zorgt Le Temps d’une chanson voor een zalig zondags aperitiefconcert op het Van Bunnenplein.

Le temps d’une chanson

Een vrouw en een man, een stem en een accordeon. Gudrun Roos en Rein De Vos zijn gebéten door het Franse lied en het oude jazz repertoire: van Edith Piaf en Charles Aznavour over Billy Holiday, Ella Fitzgerald, tot Jacques Brel en Juliette Gréco, … Alle groten passeren de revue! Le temps d’une chanson neemt je mee op een muzikale reis terug in de tijd, walsend doorheen de straten en langs de rivieren van Parijs, naar het Montmartre van de jaren ‘40 en ‘50 in een intieme, charmante show!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter