Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Leerling MAAK toegelaten tot topopleiding!

Dave Lantsoght, Knokke-Heistenaar en leerling op MAAK | academie, is geslaagd voor de artistieke toelatingsproef jazz/pop aan het conservatorium van Gent. Opmerkelijk nieuws, want van de maar liefst tien kandidaten werden er amper twee toegelaten tot deze prestigieuze opleiding! Wil je Dave aan het werk zien voor hij naar Gent trekt? Welkom op zijn afstudeerproject op zaterdag 8 juni 2019  om 11 uur in MAAK, waar hij elektrische gitaar, klassieke gitaar en zang brengt.

Jong Talent

Dave begon zijn muzikale loopbaan op MAAK toen hij elf jaar was en legde een boeiend parcours af. Met veel enthousiasme legde hij zich de afgelopen jaren toe op klassieke gitaar, elektrische gitaar, zang, songwriting, combo... Zijn muzikale begaafdheid bleef niet onopgemerkt in de academie: sinds 2017 maakt Dave deel uit van de richting Jong Talent, dat werd opgericht om geëngageerde leerlingen extra kansen te geven door meer 'les-tijd', workshops, masterclasses... In dat kader gaf Dave vorig jaar een interview dat je hier kan nalezen.
Wil je ook graag zelf aan de slag op je favoriete instrument? De inschrijvingen van MAAK | academie en MAAK | extra gingen vorig weekend van start. Wees er snel bij, want sommige cursussen zijn erg populair!

 

Alle info op maak.knokke-heist.be.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter