Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Lezing ‘herbron je leven’ door Marc Van den Herrewegen

 

Op donderdag 12 september ben je van 19.30 tot 21.30 van harte welkom in Cultuurcentrum Scharpoord voor de boeiende lezing ‘Herbron je leven’ door Marc Van den Herrewegen.

Nieuwe vrienden en speciale relaties ontdekken. Nieuwe lectuur geeft je vleugels. Seks en seksualiteit zijn twee verschillende woorden. Vernieuwing in voeding en drank; van vulling naar vervulling. Een bijzondere vriend erbij, je innerlijke stem.

Anders praten met je familie – waarom niet? Nieuwe talenten ontdekken en vormgeven (niet later maar nu). Totaal nieuwe hobby’s en ontspanningsmogelijkheden verkennen. Werk of je werk ondersteboven draaien … het kan echt!

Tientallen nieuwe kleurrijke gedachten toelaten … het verandert je horizon.

Marc Van den Herrewegen

Marc Van den Herrewegen studeerde psychologische en pedagogische wetenschappen te Gent en specialiseerde in de 'esoterische psychologie' die ervan uitgaat dat alles zinvol is en bijdraagt tot het groeien in liefde en wijsheid. Hij werkt als zelfstandig psycholoog, hypnotherapeut, groepstrainer, spreker en kunstenaar.

Binnen zijn discipline maakt hij veelvuldig gebruik van intuïtie en alternatieve methoden om relatieproblemen zinvol op te lossen. Zijn benadering is holistisch. Hij gelooft dat alles in verbinding staat, niets toeval is en gedachten krachten zijn.

Als relatietherapeut begeleidde hij honderden paren op hun weg naar inzicht en wijsheid, en geeft op vele plaatsen in dit land cursussen en spreekbeurten over psychologische en spirituele onderwerpen.

In diverse radio- en tv-programma's was hij gastspreker over alternatieve onderwerpen en schreef de relatieboeken 'Liefde Leven vanuit je kern' en 'Ruzie maken kan je leren' en de dichtbundel 'Jij hebt een gelaat'.

Prijs

€ 15

€ 13 KH Uitpas

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter