Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Lezing over onze toekomst op basis van maatschappelijke trends en wetenschappelijke feiten door professor Jean-Pierre De Greve

Op woensdag 25 september 2019 om 19.30 uur brengt professor emeritus Jean-Pierre De Greve in het CC Scharpoord een boeiende lezing over wat de toekomst ons brengt. De spreker doet dit aan de hand van feiten en trends vanuit de wetenschap. Hoe groeit de wereldbevolking in de komende jaren? Op welke plaatsen het snelst? En welke problemen creëert die groei? Worden we gemiddeld nog veel ouder? En vooral, hoe pakken we dat aan? Hoe zit het vandaag met de klimaatverandering? Welke gevolgen kunnen we deze eeuw verwachten en wat kunnen we daaraan doen? Voeding vandaag en trends voor morgen: Het voedselaanbod verandert, maar ook onze voedingsgewoonten. Wat is binnenkort nog gezond en lekker? Hoe zit het met onze gezondheid in de toekomst? Op al deze vragen geeft professor Jean-Pierre De Greve een verhelderend antwoord.

€ 15 / € 13 KH Uitpas – code 19ELZ10

UITPASACTIE: 1 persoon betalend + 1 persoon gratis (inschrijven alleen via het onthaal of telefonisch mogelijk) Vooraf inschrijven gewenst.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter