Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Matcurlingtornooi in sporthal Laguna

Op maandag 9 december organiseert de sportdienst van 10 tot 16 uur voor de 4de maal een matcurlingtornooi. Voor het eerst zal dit tornooi gespeeld worden in sporthal Laguna. Deze wordt dan ook omgetoverd tot the place to be om te glijden met schijven. Inschrijven kan via: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/sport/sportaanbod/matcurlingtornooi

Bij deze leuke indoor sport is het doel om de curling schijven zo dicht mogelijk bij de roos te glijden en zo de meeste punten te verzamelen. Plezier en spanning zijn daarbij nooit ver weg. Matcurling is dan ook een sport die geliefd is bij zowel dames als heren, bij jong en ervaren. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om te kunnen deelnemen.

In de voormiddag worden er voorrondes gespeeld en in de namiddag de plaatsingswedstrijden. Winnen mag, plezier hebben een must! Inschrijven voor het tornooi kan individueel of per duo. Er kunnen maximaal 25 duo's deelnemen. In de inschrijvingsprijs van € 5 zit een broodje en een drankje voor over de middag.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter