Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Musicalgroep Milo brengt Evita

Musicalgroep MILO staat er ondertussen voor bekend om zichzelf steeds nieuwe uitdagingen te geven. Ook dit jaar in september hebben ze voor ons een pareltje klaar staan: Andrew Lloyd Webber’s Evita.  Het alom bekende verhaal van Eva Duarte, een jongedame van simpele komaf, die zich opwerkt tot First Lady van Argentinië.

De musical vertelt het leven van Eva, een onecht kind, ondervoed en nauwelijks geletterd. Met de hulp van een tangozanger, Agustín Magaldi, verhuist ze van een klein dorpje in Junín naar de hoofdstad Buenos Aires. Daar probeert ze haar ambities om actrice te worden waar te maken. Haar leven neemt echter een drastische wending als ze in 1944 de kolonel Juan Perón ontmoet. Op een handige manier weet ze zijn minnares buiten te werken en wordt ze twee jaar later de first lady. Ze is echt gehecht aan haar man en aan haar 'descamisados', en wordt Argentiniës eerste grote internationale figuur, de meest geliefde (en gehate) vrouw in Latijns-Amerika, tot haar dood door kanker op haar 33ste.

Voorstellingen

  • zaterdag 7 september 2019 – 20 uur - VIP-tickets UITVERKOCHT!    
  • zondag 8 september 2019 – 14.30 uur    
  • donderdag 12 september 2019 – 20 uur    
  • vrijdag 13 september 2019 – 20 uur
  • zaterdag 14 september 2019 – 14.30 uur
  • zaterdag 14 september 2019 – 20 uur 
  • zondag 15 september 2019 – 14.30 uur

Waar?

De voorstellingen vinden plaats in CC Scharpoord in Knokke-Heist. Meer praktische info vind je via deze link.

Tickets & praktische info

Tickets kosten standaard 19 euro. Er is een kortingstarief voor jongeren  & groepen van meer dan 10 personen. Net als vorig jaar is er ook een VIP-formule (gereserveerde plaatsen + 1 programmaboekje per 2 bestelde tickets). Bestellen kan via de ticketpagina. Op diezelfde pagina vind je ook alle praktische informatie.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter