Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Neem deel aan de NN Geluksawards

Iedereen is uniek. En toch willen we allemaal hetzelfde: een gezond en gelukkig leven. Vanuit de missie om de Belg op weg te helpen naar een gelukkig(er) leven, zal verzekeraar en vermogensbeheerder NN Belgium dit jaar voor het eerst de NN Geluksawards uitreiken voor organisaties of personen die het afgelopen jaar een wezenlijke bijdrage geleverd hebben aan het geluk van de Belg. Tot en met 20 mei 2019 kan je inschrijven of anderen nomineren voor de allereerste NN Geluksawards. De winnaars zullen een mooie beloning krijgen (een symbolische geldprijs) en bovendien zullen de beste initiatieven in de schijnwerpers gezet worden in de pers. De NN Geluksawards zullen worden uitgereikt op woensdag 16 oktober 2019.

Jury

De jury bestaat uit experten in elk domein, zoals Jan Van Autreve, CEO van NN, professor Lieven Annemans die het afgelopen jaar het Nationaal Geluksonderzoek leidde aan de UGent, Koen Kas, gezondheidsfuturoloog en Stephan Van den Broucke, professor psychologie aan de UCL.

De NN Geluksawards worden uitgereikt in vier categorieën: de NN Nationale Geluksaward (algemeen), de NN Geluksaward Financieel Welzijn, de NN Geluksaward Gezondheid en de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar.
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter