Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Open Bedrijvendag bij firma Verhelst in Knokke-Heist

De firma Verhelst in de Kragendijk 94 in Knokke-Heist zet naar aanleiding van de Open Bedrijvendag haar deuren open op zondag 6 oktober 2019 van 10 tot 17 uur.  Voor deze Knokke-Heistse onderneming in bouwmateriaal en tegels is het de perfecte gelegenheid om het grote publiek kennis te laten maken met de gloednieuwe site.

Het Verhelst-team verwelkomt iedereen met een drankje. Het geanimeerd parcours, voor groot en klein, leidt je achter de schermen met tal van bouwgerelateerde demo’s van Isover, Gyproc, Eternit en Levelit. Een sympathieke chauffeur van het bedrijf sensibiliseert iedereen rond het thema “dode hoek”. Kinderen  komen aan hun trekken met “handige Harry & Harriette” activiteiten. De bezoekers kunnen ook genieten van een drone in actie.

De inspirerende boxen in de tegeltoonzaal staan op jou te wachten. Verhelst Natuursteen werkt “live” dorpels af. Dé isolatiedokter geeft je de nodige uitleg rond (na-)isoleren. Nieuw in het aanbod zijn ook de stalen deuren. En je mag je ook verwachten aan een leuke wedstrijd. Een interessant programma dus!  Jij komt toch ook ?
Kom gerust curieuzeneuzen, het sympathieke team van Verhelst verwelkomt je die dag met héél veel enthousiasme !

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter