Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Opendeurdag MAAK: zondag 19 mei

De opendeurdag van MAAK is een absolute must voor kinderen, jongeren en volwassenen die kennis willen maken met het aanbod! Zowel MAAK | academie als MAAK | extra laten zich op zondag 19 mei 2019 van 14 tot 17 uur van hun beste kant zien en trakteren je op open klassen en ateliers, verrassende tentoonstellingen, inspirerende optredens, een snuffelparcours, demonstratielessen, workshops, infostands ...
Bovendien kan je kennismaken met het volledige team leerkrachten en begeleiders én word je meegenomen in de bruisende sfeer die MAAK zo typeert. Van harte welkom!
 

Nieuw vanaf september: productontwerp!
Barst je van de leuke ideeën en geef je graag concepten vorm? Of ben je dol op gebruiksgoed in keramiek? MAAK begeleidt je door het hele ontwerpproces: van idee en creatief concept, naar vormgeving en technische uitwerking, tot de presentatie van een ontwerp, klaar voor de productie. Schetsen, zagen, boren, frezen, vormgeven, 3D-printen, laser cutten ... komen aan bod. Kom tijdens onze opendeurdag alles te weten over deze unieke opleiding!
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter