Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Oxfam Gallery: the power of people against poverty

Wereldwijd bereikte Oxfam in 2018 22,3 miljoen mensen. De doelstelling is duidelijk: samen ongelijkheid bestrijden om armoede te verslaan. Dankzij schenkingen kan Oxfam meer mensen uit de armoede helpen .Ook jouw gift is heel welkom. Vrijwilligers uit de tweedehandsafdeling in de Oxfam Wereldwinkel op het Abraham Hansplein maakten een expo van al die schenkingen in natura.

Ze selecteerden een aanbod van kleine en grote werken met tekeningen, schilderijen, foto’s en aquarels van lokale en diverse kunstenaars. Reproducties, design of klassiek, stilleven, natuur, voor ieders smaak en interieur is er wel een werk bij. De expo toont een divers ensemble van kunst, kitch, amateurkunst, fotografie en litho’s. Tekeningen van Brugge door Albert Goethals, het stadhuis in Knokke-Heist en een boerderijtje van de hand van ereschepen Danny Lannoy, zijn enkele voorbeelden.

De Gallery omvat 60 werken en zijn tot einde voorraad te koop bij OXFAM, the power of people against poverty, Elizabetlaan 141 – 8300 Knokke-Heist, T 050 51 04 51 – www.oxfamsol.be - Oxfam.knokke@oxfamsol.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter