Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Speeltoestellen voor Oostwinkel, Tijl & Neleplein en Prof. Corneel Heymansplein

De firma Mekano uit het Limburgse Kinrooi is gestart met het plaatsen van nieuwe speeltoestellen in de wijk Oostwinkel in Heist en op het Tijl & Neleplein in de Keuvelhoekstraat. In het kader van het Masterplan Spelen en Verpozen komt er ook nog nieuwe speelinfrastructuur in het Professor Corneel Heymansplein in het Zoute.

Speeltuin Oostwinkel

In het kader van de heraanleg van de groenzone in de wijk Oostwinkel, komen er een boomstaptrap, een wip, een balanceercombinatie en een mikado op 2 heuvels, stelten en palissaden en een parcours met o.a. balanceertouw, stammenbrug en klimlabyrint. Voor het leveren en plaatsen van de toestellen, inclusief onderhoudscontract, bedraagt het prijskaartje 36 646 euro.

Speeltuin Tijl & Neleplein en Prof. Corneel Heymansplein

Het gemeentebestuur investeert op het Tijl & Nelepleintje voor 59 048 euro in nieuwe speeltoestellen zoals een wipkonijn, een verend voertuig, een evenwichtsslang, schommels, een glijbaan en een avontuurlijk parcours met stap- en klauterpalen. Er is ook een beweegbank voorzien waar (groot-) ouders hun work-out kunnen uitproberen. Ook het Professor Corneel Heymansplein krijgt binnenkort gelijkaardig robuust en avontuurlijk speelmateriaal ter waarde van 52 805 euro.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter