Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Sterk deelnemersveld voor Fintro Knokke 10k

Op 1 mei veroveren 3000 lopers opnieuw de straten van Knokke-Heist tijdens de Fintro Knokke 10k. Naast heel wat recreanten die deze manche van de Fintro Running Tour combineren met een dagje zee komt ook een aardige selectie van snelle mannen en vrouwen aan de start! 

Voor heel wat toplopers is de Fintro Knokke 10K een vaste waarde in hun agenda en dat is niet anders voor het Tensafit Running Team met speerpunten Hachem Migou en Mohamed Agourram. Vooral die laatste naam zal een belletje doen rinkelen. Agourram kroonde zich in 2018 tot winnaar van de prestigieuze AG Antwerp 10 Miles. Al zullen Nico Algoet en Bart Maene in eigen provincie ook hun beste beentje voorzetten!

Ook heel wat snelle dames zullen strijden voor de zege. Met Kim Geypen komt de winnares van 2018 aan de start. Geypen krijgt stevige concurrentie van onder meer Annelies Deketelaere, Hetty Boons, Nancy De Baene en Stefanie D’Haen. 
 

Sportieve dag aan zee!

De Fintro Knokke 10K is de perfecte gelegenheid om er een sportieve familiedag aan de kust van te maken. Het programma biedt voor elk wat wils: naast de klassieke 10K is er ook de jogging van 5K. Voor de allerkleinsten is er de Alpro Kids Run van 1,5K. 
De verschillende omlopen brengen de lopers naar enkele van de leukste plekjes in Knokke-Heist en het 10K parcours bevat zelfs een stukje zeedijk. Een prachtparcours met een frisse zeebries, niet te missen!  

 
Service voor de deelnemers

Samen met de partners van de Fintro Running Tour biedt de Fintro Knokke 10K heel wat extraatjes aan voor de deelnemers: zo zijn er de Tempo-Team Pacers, een team van tempomakers die de lopers begeleiden op de 10 km en is er een Tempo-Team massagestand met ervaren masseurs. Bovendien worden na de finish alle (meerderjarige) deelnemers getrakteerd op een Brugse Zot.
•    11 uur: afhalen deelnamepakket + start daginschrijvingen
•    14 uur: Alpro Kids Run 1,3 km (voor 4 tot 12-jarigen)
•    14.45 uur: Fintro Knokke Jogging 5K
•    15.30 uur: Fintro Knokke 10K

Start alle wedstrijden: E. Verheyestraat
Aankomst alle wedstrijden: Schuttersplein Jan Devischstraat
Online inschrijven kan nog t.e.m. dinsdag 30 april en de dag zelf kan je vanaf 11 uur in het Sportcentrum De Stormmeeuw (E. Verheyestraat) terecht voor een daginschrijving. 

Meer info op www.fintrorunningtour.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter