Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Verkeersmaatregelen Fintro Knokke 10K

Op woensdag 1 mei 2019 zetten opnieuw veel sportievelingen hun beste beentje voor tijdens het sportevent Fintro Knokke 10K. De verschillende loopwedstrijden vinden plaats tussen 14 en 17 uur. De start en aankomst van elke wedstrijd is voorzien ter hoogte van de Edward Verheyestraat. De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om het sportevent vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de loopwedstrijd zijn van 14 tot 17 uur diverse verkeersmaatregelen van kracht. Het verkeer dat in de Piers de Raveschootlaan richting de Sebastiaan Nachtegaelestraat rijdt, kan op het kruispunt Piers de Raveschootlaan - Sebastiaan Nachtegaelestraat niet richting het Gemeenteplein afslaan. Het verkeer wordt vanuit de Piers de Raveschootlaan omgeleid richting het Maurice Lippensplein. De Jan Devischstraat is niet bereikbaar tussen de Smedenstraat/Kragendijk en Graaf Jansdijk. Er is enkel plaatselijk verkeer toegestaan tussen het Witte Duivenhof en de Graaf Jansdijk.

Parkeren

De parkeercapaciteit op de parking van sporthal De Stormmeeuw is al op dinsdag 30 april 2019 beperkt door de uitbreidingswerken aan de sporthal en opbouw van het sportevent. Op 1 mei 2019 is de parking al vanaf 9 uur niet bereikbaar met de wagen door de opbouw van de eventzone in de Edward Verheyestraat. Plaats je wagen bij voorkeur in de omgeving van het station en Duinenwater. Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het sportevent vermijden? Maak optimaal gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet. Het station ligt op wandelafstand van de start- en aankomstzone.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter