Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Verkeersmaatregelen Iron Kid

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 gaan heel wat jongeren de Iron Kid-uitdaging aan. De lokale politie en organisatie nemen extra maatregelen om het sportevent vlot en veilig te laten verlopen. Volg tijdens het event steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen

Op vrijdag 23 augustus 2019 is tussen 16 en 21 uur geen doorgaand autoverkeer mogelijk via Duinenwater. Er is een omleiding voorzien via de Knokkestraat. De sportsite kan je enkel verlaten via de Henri Van de Veldelaan in de richting van Knokke. Ook op zaterdag 24 augustus 2019 is tussen 8 en 17 uur geen doorgaand verkeer mogelijk via Duinenwater. Er is opnieuw een omleiding voorzien via de Knokkestraat. Je kan de sportsite enkel verlaten via de Henri Van de Veldelaan in de richting van Knokke. Tussen 9.30 en 17.00 uur is eenrichtingsverkeer van kracht in de Nieuwstraat tussen de Camille Pissarodreef en Westkapellestraat. Je kan er niet rijden in de richting van de Westkapellestraat. Deze maatregel is ook van toepassing op fietsers. Vanaf 14.30 uur is er tijdelijk geen verkeer mogelijk in beide rijrichtingen.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het sportevent vermijden? Maak gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter