Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Verkiezing nieuw dagelijks bestuur voor Jeugdraad

Op vrijdag 4 oktober 2019 werd tijdens een BAV (of Bijzonder Algemene Vergadering) in De Marge een nieuw dagelijks bestuur ofwel KOR verkozen voor de gemeentelijke jeugdraad Knokke-Heist. Deze herverkiezingen werden op vraag van de jeugdraad zelf gehouden. Dit naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie met de audit en de ontslagen van enkele van haar voormalige leden.

Schone lei

Op deze manier willen zij een krachtig signaal naar de gemeente toe geven. De problemen uit het verleden zijn zo goed als opgelost en de jeugdraad begint met een schone lei. De jeugdraad blijft trouw aan hun waarden en blijft zich belangeloos inzetten voor de jeugd van Knokke-Heist. De focus in de komende jaren wordt op adviezen gelegd. Net omdat men via deze adviezen weet wat er leeft bij de jeugd van Knokke-Heist en op deze manier evenementen op maat georganiseerd kunnen worden. De jeugdraad bestaat voor en door jongeren van Knokke-Heist en dit houdt het nieuwe dagelijkse bestuur boven alles in gedachten.

Samenstelling dagelijks bestuur

Voorzitter is voortaan Flore Ruysschaert, ondervoorzitter Alex Desender, penningmeester Matthias Hillemans en secretaris Pieter-Jan Bode. Verder werden ook Bart Huys, Benny Reubens, Emily Degraeve, Eva Brackman, Lindsay Dewaele, Maarten Cabooter en Mike Deleersnyder verkozen tot KOR-leden.
Deze enthousiaste jongeren zullen twee jaar zetelen in het dagelijks bestuur van de jeugdraad Knokke-Heist.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter