Knokke-Heist bezoeken als toerist?

VtbKultuur picknickt en fietst

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert vtbKultuur Knokke-Heist een culturele picknick. Het initiatief kadert in de picknickweek die vtbKultuur van 24 augustus tot en met 1 september op diverse locaties in Vlaanderen organiseert om gezellig te picknicken en bovendien cultuur binnen te smikkelen. Momenteel zijn er meer dan 25 lokale vtbKultuur-groepen die zich op bijzondere plekken op een culturele picknickdeken zullen neervlijen.

“vtbKultuur picknickt is de ideale manier om de zomer samen te vieren. Door cultuur voor iedereen toegankelijk te maken en in groep te laten ervaren, bevorderen we ontmoeting, vriendschap, solidariteit en engagement en we versterken de sociale cohesie!”, aldus Griet Janssens, directeur van vtbKultuur. Op de website www.vtbKultuurpicknick.be vind je een overzicht van alle deelnemende afdelingen en locaties.

De enthousiaste ploeg van vtbKultuur Knokke-Heist werkt in Knokke-Heist nauw samen met Davidsfonds Knokke in het unieke samenwerkingsverband Volksontwikkeling Knokke-Heist. Bekijk alle activiteiten op www.vtbkultuur.be/knokke-heist.

Een abonnement kost 35 euro en geeft toegang tot 12 avonden en een ruime korting op vele andere activiteiten, waaronder podiumactiviteiten, uitstappen, films.

Praktische info over de culturele picknick en fietstocht op 31 augustus:

- Vertrek om 10 uur aan het Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1, Knokke-Heist.

- VtbKultuur houdt verrassende haltes op speciale plekken.

- Via ‘de haas van Flanagan’ (‘de keuning van ’t Zwin’) rijden we een parcours naar Zeeuws-Vlaanderen over het nieuwe fiets- en wandelpad rond het uitgebreide deel van Het Zwin dat op 30 maart 2019 feestelijk werd geopend.

- Picknick met alles inbegrepen in Nieuwvliet.

- Gezellige afsluitende drink in de Knokse Oosthoek.

· Deelname (alles inbegrepen, drankjes, aperitief, picknick, afsluiter Oosthoek): 25 euro.

· Info en inschrijven: 0479 34 20 05 (Patricia De Groote) of mailen naar patricia.degroote@knokke-heist.be.

· Betaling: BE83 001 5393 0815 van vtbKultuur Knokke-Heist met vermelding: Picknick - naam – telefoon.

(rechtenvrije foto – Marc Gydé – vtbKultuur Knokke-Heist)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter