Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Werkzaamheden Elizabetlaan tussen Burgemeester Frans Desmidtplein en Abraham Hansplein

Aannemer  Persyn nv is sinds september 2019 gestart met de uitvoering van de 1e fase van de vernieuwing van het Burgemeester Frans Desmidtplein en Elizabetlaan. De uitvoering verloopt zoals voorzien. Om de werken efficiënt en in veilige omstandigheden te kunnen verderzetten, zal de werfzone tijdens bepaalde perioden uitgebreid worden.

Situatie werfzone vanaf 24 september 2019 t.e.m. eind oktober 2019

Zowel de noordelijke als zuidelijke rijbaan van de Elizabetlaan tussen het Abraham Hansplein en de Leopoldlaan zijn afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de weekends wordt de zuidelijke rijbaan van de Elizabetlaan steeds opengesteld voor het verkeer tussen het Abraham Hansplein en Lippenslaan zodat woningen en handelszaken maximaal bereikbaar zijn.

Tussen de Leopoldlaan en de Lippenslaan is enkel de noordelijke rijbaan afgesloten. De zuidelijke rijbaan blijft te allen tijde toegankelijk. Vanaf het Abraham Hansplein wordt het verkeer via de Paul Parmentierlaan en Bayauxlaan naar de Lippenslaan omgeleid.

In de August Dansestraat wordt gedurende deze werkzaamheden vanaf de Lippenslaan in de richting van de Leopoldlaan en in de Leopoldlaan vanaf de August Dansestraat in de richting van de Elizabetlaan éénrichtingsverkeer ingevoerd.

Een veilige omleiding voor fietsers wordt voorzien ten noorden van de werfzone, via de Paul Parmentierlaan en Bayauxlaan. Ten zuiden van de werfzone wordt omleiding voorzien via de Paul Parmentierlaan en Gulden-vliesstraat.

Situatie werfzone vanaf 14 oktober 2019 t.e.m. 18 oktober 2019

Tijdens de periode van 14 t.e.m. 18 oktober 2019 wordt tevens het kruispunt van de Elizabetlaan met het Abraham Hansplein afgesloten voor alle verkeer. Omleiding wordt voorzien via de Paul Parmentierlaan.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter