Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Werkzaamheden stadion Olivier op schema

De werkzaamheden in het kader van stadion Olivier 3.0 zitten aardig op schema. De vernieuwde vleugel van sporthal De Stormmeeuw is sinds februari 2019 in gebruik genomen en wordt op zaterdag 21 september 2019 feestelijk ingehuldigd. Met man en macht wordt momenteel gewerkt aan o.a. de tribune, de kleedkamers, de technische - en hospitality-voorzieningen. De nieuwe infrastructuur zou operationeel moeten zijn tegen het volgende voetbalseizoen en zal gebruikt worden door o.a. de plaatselijke atletiekvereniging, Royal Knokke Football Club en de technische diensten.

Transfers voor RKFC

Ondertussen zit ook Royal Knokke FC niet stil. Zo tekende Koen Persoons een overeenkomst met Blauw-Wit voor de komende 2 seizoenen. Voorheen was Persoons actief voor Eendracht Aalst, FCV Dender EH, KV Mechelen, Sporting Lokeren en OH Leuven.

Verder komt verdediger Sebastiaan De Wilde over van Lommel SK. De Wilde was in de jeugd actief bij Eendracht Laarne, Lokeren en Anderlecht. Na Anderlecht was hij 5 jaar actief bij FC Eindhoven. Afgelopen seizoen kwam hij 24 keer in actie voor Lommel SK. Hij tekende een contract voor 3 seizoenen.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter