Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Zaterdag 5 oktober CultuurCocktail - Gratis consultatie bij auralezer Kalenzo Taveirne

Op zaterdag 5 oktober 2019 staat de CultuurCocktail in het cultuurcentrum en bib Scharpoord in het teken van energie en dat in de ruimste zin van het woord.  Zo kan je van 13.30 tot 17 uur aanschuiven bij Kalenzo Taveirne die je aura aftast. Een aura is iemands persoonlijk energieveld dat je beschermt en toont wie je bent. Maar je natuurlijke uitstraling vertelt ook een uniek verhaal. Via een mini-sessie krijg je meer inzicht in jezelf: algemeen, relationeel of over eventuele blokkades. Geduldig je beurt afwachten met een positieve aura is hier dus de boodschap.

Kalenzo Taveirne

Kalenzo Taveirne heeft dankzij de Afrikaanse dans en zijn opleiding aurareading een rijke gevoelswereld ontdekt, waardoor vele kleine wonderen zichtbaar geworden zijn. In de dans heeft hij geleerd zijn lichaam te bewonen en anders met zijn energie om te gaan, wat hem vervulling en levensvreugde geeft. Door de ontwikkeling van zijn subtiele waarneming leerde hij  meer de schoonheid te ervaren van wie we in essentie zijn en hoe we ons met elkaar voedend kunnen verbinden.

Auralezing

Een aura is een dynamisch energieveld. Bij levende wezens verandert het voortdurend, wat het boeiend maakt. Tijdens de waarneming van de aura komt er een wereld vol kleuren tevoorschijn, maar ook herinneringen, energiestromen, beelden en films met betekenissen en gevoelens. Door jarenlange training kan men leren om al die energie door subtiele waarneming te vertalen in een begrijpelijke taal. Dan is de informatie bruikbaar. Tijdens een auralezing wordt er op een liefdevolle manier gekeken naar de verschillende lagen van wie je bent. Het is een niet-oordelende begroeting die door middel van een compleet verhaal meer inzicht geeft in wie je bent. Dat is op zich al heel verhelderend en inspirerend, maar ook je potentieel en je mogelijkheden worden bekrachtigd. Daarbij gebeuren er ook nog eens allerlei helingen, bewust of onbewust. Kortom, het is een interactie die, maanden tot zelfs jaren, stimulerend kan doorwerken.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter