Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Zitdagen belastingen in Cultuurcentrum Scharpoord

Om je te helpen bij het invullen van je belastingsaangifte, organiseert de FOD Financiën ook enkele zitdagen in Knokke-Heist. De zitdagen op maandag 13 mei 2019 in het Sociaal Huis en op dinsdag 14 mei 2019 in het Cultuurcentrum Scharpoord zijn momenteel reeds volzet. Je kunt wel via het telefoonnummer 050 530 900 van het Sociaal Huis nog een afspraak maken voor de zitdagen op vrijdag 17 mei en maandag 20 mei 2019 in het Cultuurcentrum Scharpoord. Er zijn nog een 40-tal plaatsen beschikbaar. Ben je aangesloten bij een vakbond, dan kun je ook daar terecht voor hulp. Je informeert dan best wel eens over de voorwaarden. 

Zitdagen FOD Financiën in Brugge
Uiteraard zijn van mei tot juni ook de ambtenaren van de Federale Overheidsdienst Financiën beschikbaar om je bij te staan met het invullen van je belastingsbrief. Je vindt hen in de Gustave Vincke-Dujardinstraat 4 in Brugge (T 02 572 43 43).

Belangrijk: kreeg je van de belastingdienst een voorstel van aangifte die niet gewijzigd moet worden, dan moet je niets doen. Je aangifte gebeurt dan automatisch.
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter