Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Tickets en praktische info

De tentoonstelling loopt van vrijdag 5 t.e.m. zondag 7 februari 2021. 'In expositie' is gratis toegankelijk maar reservatie is verplicht via onderstaande link.

Openingsuren

De tentoonstelling is geopend op:

- vrijdag 5 februari 2021 van 18 tot 20 uur

- zaterdag 6 februari 2021 van 13 tot 21 uur

- zondag 7 februari 2021 van 10 tot 18 uur

Locatie

De tentoonstelling gaat niet door in MAAK, maar in de Sint-Niklaaskerk te Westkapelle (Dorpsstraat 81, Knokke-Heist). De tentoonstellingsruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Handig om te weten

Per tijdslot mogen maximum 20 personen de tentoonstelling bezoeken. Dit is het aanvangsuur van je bezoek. Het aantal bezoekers is beperkt per tijdsslot. Bezoeken is enkel mogelijk in gezinsverband (contactbubbel) of met je knuffelcontact. Reserveer voor iedereen van je gezin een ticket! Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer een uur.

Er wordt regelmatig gepoetst, er is ontsmettende handgel ter beschikking en het dragen van je eigen mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar.

Lukt het online reserveren niet zo goed? Contacteer onze medewerkers en ze helpen je graag verder. Dit kan van maandag t.e.m. vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur (T 050 630 850).

Omruilen van je ticket

Wens je je reeds aangekocht ticket om te boeken? Dan kan dit via onze webshop. Let wel, het verplaatsen kan enkel vóór de oorspronkelijke bezoekdatum.

Volg deze stappen om je datum en tijdsslot aan te passen:

1. Log in met jouw gegevens op onze webshop.

2. Ga naar 'mijn profiel'.

3. Selecteer 'historiek en overzichten'.

4. Selecteer 'mijn exposities' in de dropdown-folder.

5. Selecteer 'verplaatsen', kies je datum en tijdsslot en sluit af.