Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Infomomenten en gratis proeflessen

De potloden zijn gescherpt en de instrumenten opgeblonken... Op MAAK, Open Huis voor Kunsten, ging een bruisend nieuw schooljaar van start! MAAK is dé plek voor al wie zich artistiek wil vormen in beeld, dans, muziek en woord. Jong of oud, kunstenaar in spe of gepassioneerd liefhebber: iedereen krijgt kansen om te experimenteren, ervaringen op te doen en plezier te beleven. Ieder werkt er op zijn of haar manier: soms eigenzinnig, vaak zoekend, maar steevast met passie.

Tekst en uitleg bij het ruime aanbod vind je op MAAK | academie. Heb jij interesse in een opleiding, maar wil je graag wat extra informatie? Wil je met je eigen ogen zien hoe je talenten op MAAK alle mogelijkheden krijgen om te groeien?  Zou je graag eerst kennismaken met de leerkrachten? Ben je benieuwd naar onze lokalen en ateliers? Lijkt een proefles je wel wat?

De verantwoordelijken voor beeld en podium nemen je graag op sleeptouw in MAAK tijdens één van de infomomenten:

  • dinsdag 5 september, 17u-18u: dans, muziek, beeld, woord
  • woensdag 13 september, 14u-15u: dans, muziek, woord
  • donderdag 21 september, 17u-18u: dans, muziek, beeld, woord

 

Raadpleeg de lessenroosters beeld, dans, muziek en woord om na te gaan of de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent op één van bovenstaande dagen aan bod komt.

Is dat niet het geval en zou je toch graag een proefles volgen? Vraag hier een gratis proefles aan of contacteer ons op T 050 630 850.

Inschrijven kan nog tot eind september.