Knokke-Heist bezoeken als toerist?

KLAAR loopt van 25 tot en met 27 juni in de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle. Deze tentoonstelling werpt aan de hand van een uitgepuurde selectie van werk een blik op de afstudeerprojecten van 2021 en bijgevolg op de diversiteit aan artistieke opleidingen binnen MAAK.

KLAAR vormt het sluitstuk van een 5 jaar durend artistiek proces op de academie voor 15 leerlingen uit de ateliers keramiek, projectatelier, tekenkunst, schilderkunst en fotokunst: Bernard Baute, Anita Beirens, Nadine Bonte, Eric Danneels, Freddy Demey, Veronique Deschryver, Sabina De Vlieger, Gerard Deweer, Noëlla Gryspeert, Monique Herremans, Patrick Jacxsens, Marika Mesuere, Katrien Vallons, Marina Van Deursen en Patricia Willem.

Annick De Baets, Annelies De Prest, Katrien De Schouwer, Freddy Demey, Marie-Antoinette Raes, Marina Thuy, Jan Van Coillie, Julie Van Eeghem en Melinda Van Lijsebeth studeren af na 2 jaar verder verdiepen in hun vakgebied in de specialisatiegraad.

De tentoonstelling is enkel na reservatie en telkens voor een beperkt aantal bezoekers toegankelijk. Reserveren doe je uiterlijk tegen 25 juni via de webshop van Knokke-Heist.

TENTOONSTELLING i.s.m. Cultuurcentrum Scharpoord
Sint-Niklaaskerk
Dorpsstraat 81
8300 Knokke-Heist