Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Onze afdeling musical staat op zaterdag 11 mei 2024 de planken met een spetterende voorstelling: voor de leerlingen de apotheose van een jaar lang intensief repeteren onder begeleiding van professionele coaches. Alle leerlingen, van initiatie tot specialisatie, komen aan bod en laten alles vertrekken vanuit oprechte emoties van de acteurs, zangers, dansers ... Een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met deze spetterende afdeling en het veelzijdige musicalgenre!

 

Alles wat we zeggen is waar!

In een grot in Hope Falls doen acht vrienden een wel zeer speciale ontdekking. Onze jongste bende vertelt jullie hun spectaculaire verhaal over openstaan voor anderen en erbij willen horen. Ze kunnen jammer genoeg niets bewijzen, dus jullie gaan ze op hun woord moeten geloven... Alles wat ze zeggen is waar!


Circus mind

Een ongeval? … Sirenes … Wie is wie? …… Is dit echt?

Een reis middendoor de diepten van de menselijke geest waarin de complexiteit van de psyche tot leven komt.
 

Troia Nova

Welkom in Troia Nova, een dorp waar angst heerst en geheimen fluisteren door de straten. Een broer en een zus worden geconfronteerd met de duistere gebeurtenissen die het dorp in hun greep houden.

Zo raakt de gemeenschap verstrikt in een web van vrees en onzekerheid. Elke schaduw draagt een geheim, en elke stap brengt de broer en zus dichter bij de waarheid die het dorp in zijn greep houdt.

Maar dan vervagen de grenzen tussen realiteit en nachtmerrie.

Treed binnen in het rijk van mysterie en verlangen, waar elk moment een nieuw geheim onthult en elke ontdekking je een stap dichter bij de waarheid brengt. In dit verhaal is niets wat het lijkt en de waarheid wacht in de schaduwen.