Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Slim Leven

DOEL VAN DE KENNISMARKT

Maak kennis met onze gemeentelijke diensten en leer via hen om slimmer om te gaan met je budget, veiligheid, gezondheid en milieu.

Op zondag 22, maandag 23 en dinsdag 24 oktober steek je in de zaal Ravelingen, naast het treinstation in Heist, je licht op. Niet alleen letterlijk dankzij de gratis fietscontroles. Maar ook figuurlijk. De talrijk aanwezige diensten en organisaties helpen je graag verder met jouw vragen over energie, veiligheid, verkeer, biodiversiteit, autodelen, waterverbruik en noem maar op. Thema's die aan bod komen in de media en waar specialisten uit Knokke-Heist, aan hun infostand of via boeiende lezingen, met plezier een duidelijk antwoord op geven. Speciaal voor de jongsten is er op zondag leuke kinderanimatie. Op dinsdag wordt de focus van de lezingen afgestemd voor de lokale ondernemers.

LEZINGEN

Zondag 22 oktober (voor gezinnen)

10.30 uur: deelauto's (Coopstroom)
11.30 uur: cybercrime (lokale politie Damme/Knokke-Heist)
13.30 uur: brandveiligheid in huis (Brandweerpost Knokke-Heist)
14.30 uur: waterfactuur en digitaal portaal (AGSO Knokke-Heist)
16.30 uur: energie (dienst Klimaat, Milieu en Natuur)

Maandag 23 oktober (voor gezinnen)

10.30 uur: energiefitsessie (warm water in huis)
13.30 uur: brandveiligheid in huis (Brandweerpost Knokke-Heist)
14.30 uur: energiefactuur (energiesnoeiers)
16.00 uur: energiefitsessie (warmtepompen)

Dinsdag 24 oktober (voor bedrijven en gezinnen)

10.30 uur: energiesnoeiers
13.30 uur: bedrijfsafval (AGSO Knokke-Heist)
14.30 uur: cybercrime (lokale politie Damme/Knokke-Heist)
15.30 uur: brandveiligheid in huis (Brandweerpost Knokke-Heist)
16.30 uur: deelauto's (Coopstroom)

De lezingen zijn gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Op voorhand reserveren is dus aangeraden. Dit kan op het telefoonnummer 050 53 09 00 of mailen naar sociaalhuis@knokke-heist.be

PRAKTISCH

De kennismarkt is op zondag, maandag en dinsdag open van 10 tot 18 uur vrij toegankelijk voor iedereen. Tip. Maak van de gelegenheid gebruik om er gratis je fiets te laten graveren. Slim idee!

De lokale politie Damme/Knokke-Heist, brandweerpost Knokke-Heist, AGSO Knokke-Heist, WVI, dienst klimaat milieu en natuur Knokke-Heist, sociaal huis Knokke-Heist, dienst preventie en veiligheid Knokke-Heist, tuinrangers en Coopstroom (autodelen Knokke-Heist) zijn er alvast bij.

Hopelijk jij ook?