Knokke-Heist bezoeken als toerist?

AFGELAST: Mocktails workshop / Robbe Dupon - 12 feb
Cursus of workshop

Aloha! Here is your bartender speaking.
Meet Robbe van StraightUpDrinks. Een gepassioneerde jongeman die zijn kennis over, ervaring met, en liefde voor allerlei dranken met de wereld wil delen. Van jongs af aan is hij gefascineerd door de wereld van dranken. Van dranken in hun puurste vorm, met elk hun geschiedenis tot unieke hedendaagse combinaties bereidt met passie.
Wijn, bier, cocktails, mocktails hebben allemaal één iets gemeenschappelijk: het verbindt ons. Toch draait het om meer dan dat. De geschiedenis, de belevenis, het gezelschap, honderden unieke smaakcombinaties, noem maar op. Ik zie een mocktail als een gerecht, gemaakt door een trotse chef die speelt met alle mogelijke smaakcombinaties, geuren en kleuren.

De laatste jaren zijn de deuren van de mocktailwereld wagenwijd opengegaan, met ieder jaar wel nieuwe leuke non-alcoholische dranken op de markt. Denk maar aan non-alcoholische bieren, wijnen, gin, bitters… Kom kennis maken met enkele van deze dranken en leer verrassende combinaties maken met alledaagse producten, te vinden in jouw koelkast.

Verder lezen
Wanneer
20 tot 21.30 uur
Waar

Jeugdclub 'T Verzet
Duinenwater 45
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 20
€ 17 KH Uitpas / € 15 -26 jaar tarief - code 21ECU66
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter