Knokke-Heist bezoeken als toerist?

All Kiters Downwind

We zijn aan onze 15de editie toe van de All Kiters Downwind. Een longdistance kitesurf evenement met zowel een recreatief als competitief karakter. De bedoeling is om met zoveel mogelijk kiters tegelijk het water op te gaan. Het evenement wordt gespreid over een wachtperiode van 2 weekends, 12-13 en 26-27 september. Op welke dag de downwind zal doorgaan gebeurt in functie van de juiste windcondities. De “GO” or “NO GO” wordt gegeven voorafgaand op donderdagavond omstreeks 20u via de verschillende mediakanalen.

Met een gunstige westenwind in de rug varen de kitesurfers van Anemos - Heist Beachclub naar de Zwinnegeul - Cadzand. Op dit longdistance traject kunnen de competitie deelnemers punten scoren op freestyle, hangtime en snelheid. Als basis kitesurfer is het een hele uitdaging om dit 10 km lange traject uit te varen. Voor iedereen toegankelijk onder veilige motorbootbegeleiding.

Op de finishplaats is voor alle deelnemers een luxe bustransport voorzien door Anemos Beachclub! De downwind wordt afgesloten met een knallende prijsuitreiking, aangeboden door Icarus Kitecenter, Ozone, Red Bull en Protest.

De avond wordt feestelijk ingezet met een apero-time en barbecue aan huis, aansluitend met een beachparty.

Het evenement wordt mede ondersteund door Sport-Vlaanderen en de watersportfederatie WWSV.

Voor meer informatie en inschrijvingen klik op volgende link: http://www.anemos.be/
Bezoek ook onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Anemos Beachclub

Verder lezen
Wanneer
13:00 tot 18:00
Waar

Anemos
Zeedijk-Duinbergen 307
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Anemos

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter