Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Art Nocturne Knocke 2020 - Online beurs
Tentoonstelling

UPDATE: door de verstrengde coronamaatregelen gaat het evenement dit jaar niet door in Cultuurcentrum Scharpoord. Online kunnen bezoekers de werken wel nog bewonderen en via een speciale app kan je zelfs checken of een schilderij in je interieur past.

Meer info: https://www.artnocturneknocke.com

---

Art Nocturne Knocke kreeg een nieuwe dynamische formule, met voorname kunsthandelaren die meewerken aan creaties en presentaties van internationaal niveau, waar kwaliteit en originaliteit primeren.

Niet alleen de kunstwereld en de kunstmarkt zien er ondertussen helemaal anders uit, maar ook de interieurs van de verzamelaars en de kunstliefhebbers.

Iedereen, jong en minder jong, zoekt nu naar een mix van zowel oude kunst, design, moderne en hedendaagse kunst van verschillende stijlen, perioden en continenten, gepresenteerd op een eclectische setting, kwalitatief en verfrissend hedendaags.

Niet enkel het geselecteerde aanbod en de dynamische aanpak inspireren, maar ook de exclusieve locatie Knokke, de meest mondaine badplaats van de Belgische kust & de Lage Landen, een netwerkparadijs voor al diegenen die houden van kunst en savoir-vivre.

Art Nocturne Knocke betekent kunst beleven en exclusief genieten in een zomerse sfeer aan zee!

Verder lezen
Wanneer
-
0 tot 0 uur
Waar

Www.Artnocturneknocke.Com
ENKEL ONLINE

8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Art Promotion Tuteleers

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter