Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Babyballers - 28 jan
Sportactiviteit

BabyBallers is een wekelijks terugkerend pleziermoment voor ouder + kind.
Peuters en kleuters worden geprikkeld om te dollen en te spelen, met de bal als rode draad.
Spelenderwijs leren ze bij over kleuren (alle trainingsmateriaal is er in de 4 basiskleuren geel, groen, rood en blauw), over getallen en over vormen. Ze maken er nieuwe vriendjes en ontwikkelen dus tegelijk hun sociale skills.
Elke week is er een ander lesthema en het niveau wordt uiteraard aangepast aan de leeftijd. BabyBallers is daarom opgedeeld in 3 leeftijdsgroepen:
• 18 maand tot 2,5 jaar = BabyBallers
• 2,5 jaar tot 3,5 jaar = MiniBallers
• 3,5 jaar tot 5 jaar = Ballers
Tijdens de lessen speelt de lesgever in op de fantasie van het kind. Zo zijn bij voorbeeld de grote kegels de ene week ijscrèmehorentjes (waar ze moeten proberen een ijscrèmebal op te leggen), en de week erop een fruitboom (waarvan ze vruchten moeten plukken).
Een BabyBallers-les duurt telkens 40 minuten. Die tijd is bewust neergezet: niet te lang, niet te kort. Het is namelijk niét de bedoeling dat de ouder zijn kind afzet en snel even boodschappen doet tussendoor. Wel integendeel, de ouder, grootouder of eventueel grote broer of zus speelt mee. Want een peuter die samen met papa of mama kan spelen, ondervindt dubbel zoveel plezier.
Een vooraf ingepland moment van samen plezier beleven dus, bijlange niet zo onlogisch in de dagdagelijkse rush van het jonge gezin…

Verder lezen
Wanneer
14.30 tot 17 uur
Waar

Sporthal Laguna
Krommedijk 32
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Sportskids Vzw
Leeftijd
Vanaf peuterleeftijd (0+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter