Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Bibbabbel met auteur Saskia De Coster over ‘Nachtouders’
Zondagbabbels
Lezing of congres

‘Nachtouders’ is mijn verhaal, maar het is, denk ik, ook het verhaal van iedere ouder die wel eens gewankeld heeft.’ – Saskia De Coster

Saskia en Juli gaan met hun zoontje van één jaar naar een Canadees hippie-eiland. Daar groeide Karl op, de biologische vader van het jongetje. Ze komen terecht in een wifiloze wereld waar de natuur de wetten dicteert en waar de eilandbewoners een pijnlijk geheim over Karl delen.
Voor Saskia komt alles onder spanning te staan: haar relatie met Juli, haar vriendschap met Karl, haar schrijverschap. Is ze wel een echte moeder, als niet-biologische ouder? En kun je dat leren, een ouder worden? Hoe moet ze zich verhouden tot haar zoon, haar bloedeigen niet bloedeigen zoon?
Saskia De Coster (1976) is de auteur van acht romans, waaronder 'Eeuwige Roem' (2006), ‘Wij en ik’ (2013) en het alom bejubelde Nachtouders (2019, Das Mag) . Haar werk verscheen op long- en shortlists van de AKO literatuurprijs, de Gouden Uil en de Librisprijs. Ze won drie maal de Cutting Edge Award en één maal de Opzij Literatuurprijs. Van ‘Wij en ik’ werden inmiddels meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Gratis met drankje. Graag vooraf inschrijven in de bib, op T 050 630 400 of via bibliotheek@knokke-heist.be

Verder lezen
Wanneer
10 tot 12 uur
Waar

Hoofdbibliotheek Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter