Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Cirque du Soleil - KURIOS
Theatervoorstelling

KURIOS is een duizelingwekkende ontsnapping aan de werkelijkheid. Het is een verbluffend spektakel, dat een feestelijk, op steampunk geïnspireerd universum onthult en waar het onverwachte achter elke hoek schuilt. Toeschouwers kunnen zich verwachten aan een mix van halsbrekende acrobatie met een verfrissend vleugje poëzie, schitterende muziek én de nodige humor.

KURIOS speelt zich af in een alternatief maar vertrouwd verleden, in het mechanische lab van een Vorser die ervan overtuigd is dat er een verborgen, onzichtbare wereld bestaat - een plaats waar de gekste ideeën en de grootste dromen wachten. Zodra de Vorser erin slaagt de deur naar deze wereld van wonderen te openen, komt de tijd volledig tot stilstand en valt een opgewekte cast van buitenaardse personages zijn curiosakast binnen, waardoor zijn geïmproviseerde creaties één voor één tot leven komen. Terwijl het zichtbare onzichtbaar wordt en de perspectieven veranderen, barst KURIOS uit in een feest van kracht en verbeelding.

Sinds de wereldpremière in 2014 in Montréal werd KURIOS al meer dan 2.000 keer opgevoerd in 30 steden. Meer dan 4,5 miljoen toeschouwers bewonderden het spektakel. Aan de productie nemen 50 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 17 landen deel. Deze cast wordt ondersteund door 122 technici en medewerkers uit 27 landen.

Tickets: https://www.cirquedusoleil.com/kurios
Praktische info & mobiliteit: https://www.myknokke-heist.be/cirquedusoleil

Verder lezen
Wanneer
-
17 tot 17 uur
Waar

Leerwerkerstraat
Leerwerkerstraat z/n
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 39
Prijzen vanaf € 39
Organisatie
MB Presents

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter