Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Cosi / Deschonecompanie/Muziektheater Transparant

Cosi / Deschonecompanie/Muziektheater Transparant
Theatervoorstelling

Inleiding om 19.15 uur
Geniet als Uitpasser alvast van de 1 + 1 actie voor deze voorstellingen!

Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violiste. Het gezelschap wil opera's toegankelijk maken voor een breed publiek. Met muziek en tekst uit Mozart en Da Ponte’s opera Così fan tutte, filosoferen en discussiëren de spelers samen over het bestaan van fysieke trouw. Don Alfonso, een filosoof en tevens de pianist, beweert tegen twee jongemannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De mannen eisen tegenbewijs en zetten samen met hem een experiment op. Despina, de kamermeid en violiste, laat op haar beurt de vrouwen kennismaken met de vrije liefde. Geeft het resultaat Don Alfonso gelijk? En sterker nog: valt de liefde wel in een structuur te gieten?

"Goossens combineert aanstekelijk spel met weelderige virtuoze zang en zet beide zeer slim in: het spel houdt vaart in het verhaal, de zang zorgt voor de emotionele kleur. En de piano van Deltour is een trouwe gids.' (Focus Knack)

* Op dinsdag 28 april trekken we met de bus richting de Opera Gent voor de voorstelling Cosi Fan Tutte

Regie, tekst en concept: Tom Goossens / Muzikale leiding: Wouter Deltour / Spel: Carine van Bruggen, Arne Luiting, Wouter Deltour, Lucas Cortoos, Esther Kouwenhoven, Clara Cleymans

Verder lezen
Wanneer
20:00
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 17
€ 14 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers
KH Uitpas actie 1+1
Organisatie
Cultuurcentrum Knokke-Heist
Leeftijd
Jongeren vanaf 15 jaar (15+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter