Knokke-Heist bezoeken als toerist?

De Bourgondiërs / Bart Van Loo
Theatervoorstelling

Tickets zijn enkel telefonisch (T 050 630 430) of via de balie van Scharpoord te verkrijgen.
Op die manier kunnen we alles op een veilige manier indelen. Online verkoop is momenteel niet mogelijk omwille van organisatorische redenen.

Met ‘De Bourgondiërs’ schreef meesterverteller Bart Van Loo een ongeziene voltreffer: meer dan 150.000 verkochte exemplaren, lyrische recensies en één van de best beluisterde podcasts uit de Lage Landen.
Om zijn zegetocht in stijl af te sluiten bewerkte hij zijn oerverhaal tot een uniek stuk verteltheater. De centrale vraag blijft: waar komen we vandaan? Om die vraag te beantwoorden doorkruist Bart Van Loo de middeleeuwen. Hij neemt ons op sleeptouw langs brandstapels en banketten, de pest en riddertoernooien, Jeanne d’Arc en Filips de Goede.

Het wordt een historische rollercoaster die eindigt bij het ontstaan van de Lage Landen. Denk aan veldslagen à la Game of Thrones of de geschiedenislessen van je allerbeste leerkracht.
Humor en spanning. Anekdotiek en inzichten. Maak je klaar voor een wervelende brok cultuurgeschiedenis.

“Hooggespannen verwachtingen na de geweldige podcast. Compleet ingelost: geestig, 1,5 uur volle aandacht opeisend en een zeer slim en helder slotwoord over identiteit.” (KNACK)

Verder lezen
Wanneer
20 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 16
€ 13 KH Uitpas, EYCA, groepen +10 pers
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter