Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

De Lage Landenlijst / Hans Primusz, Het Lage Landenkoor & Nele Bauwens 14.30 uur
Concert
Theatervoorstelling

Nederlandstalige liedjes, je hebt er een verzamel-cd van of je wordt blij als er weer eentje op de radio voorbijkomt... Jouw top 20 van De Lage Landenlijst krijgt een wel héél speciale make-over. Na de concertreeks van Bart Peeters Deluxe met pop-upkoor in de Lotto Arena smijt dirigent Hans Primusz zich in dit nieuwe avontuur.

Op vraag van Nekka vzw - bekend van de legendarische Nekkanachten - gaat hij op toernee met een nieuw koor en de allerbeste Nederlandstalige liedjes. Zak onderuit en voel de magie van meerstemmige koorklanken. Geniet van de verrassende koorarrangementen die Hans Primusz maakte van het werk van Boeijen, Shaffy, Van het Groenewoud, Verminnen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen.

Nele Bauwens - actrice en zangeres - vertelt tussen de liedjes. En wanneer haar lievelingsnummer voorbijkomt, kan ze het niet laten om de solo van het koor even over te nemen. De Lage Landenlijst zal nog nooit zo fris en nieuw hebben geklonken. Geniet met heimwee na van je favoriete Nederlandstalige nummer

Met:

Hans Primusz
Nele Bauwens
Het Lage Landenkoor
Nekka vzw - productie

Verder lezen
Wanneer
14.30 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 23

Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter