Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Familievoorstelling - De gillende keukenprins / Bram Graafland - 1 nov
Theatervoorstelling

De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje!

In deze fysieke voorstelling die het midden houdt tussen theater, circus en een rockconcert, draait het allemaal om het bakken van één pannenkoek.
Rondvliegende ingrediënten, verse beukende muziek, een vlijmscherp koksmes als stuwer in een intieme ode en uiteindelijk na een storm van zevenentwintig-en-een-halve minuut is ‘ie’ daar; De Pannenkoek.

De Gillende Keukenprins is een voorstelling van Bram Graafland. In zijn eerste solo-voorstelling komt alles tezamen van wat hij zo graag doet: decor ontwerpen, uitvinden en bouwen, muziek maken, trucs verzinnen, schrijven, regisseren, nieuwe disciplines leren en spelen, spelen, spelen.
Zijn wens om met deze voorstelling taalbarrières aan de ander te laten werd verzilverd. 26 verschillende landen en verschillende festivals, grote, kleine en hele grote! Van circus- en straattheaterfestivals tot muziek- en theaterfestivals.

Verder lezen
Wanneer
17 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 8
€ 5 KH Uitpas, -26 jarigen, groepen +10 pers.
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Kinderen vanaf 6 jaar (6+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter