Knokke-Heist bezoeken als toerist?

GEANNULEERD - Guzmán / Javier Guzman

GEANNULEERD - Guzmán / Javier Guzman
Theatervoorstelling

In Guzmán kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet...
Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn 17de op de planken staat. Ben erbij!

Guzman’s cabaret wordt in het algemeen sterk gevormd door zijn persoonlijke ervaringen. Af en toe dus wat zwaarder geladen, als hij zoals in ‘Delirium’ afrekent met zijn alcoholverleden. Hij is bovendien niet bang om maatschappelijk engagement aan te gaan tijdens zijn shows. Maar vergis je niet: hij brengt je sowieso ook heel hard aan het lachen. Met absurde zijsprongetjes in zijn verhaal, verrassend-hilarische inzichten en zijn strakke tempo. Kortom: een natuurtalent, dat niet anders kan dan op een podium staan.

Verder lezen
Wanneer
20:00
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 18
€ 15 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Jongeren vanaf 15 jaar (15+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter