Knokke-Heist bezoeken als toerist?

GEANNULEERD - Iron Kid - 21 aug
Sportactiviteit

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaat de Iron Kid niet door in 2020. We verwelkomen jullie graag terug op dit evenement in 2021.

De Iron Kid is een combinatie van drie sportdisciplines: zwemmen, fietsen en lopen. Maximaal 990 kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen op 21 en 22 augustus op een niet-competitieve manier proeven van wat een triatlon precies inhoudt. Er zijn vier leeftijdscategorieën, waarbij de afstanden zijn aangepast aan de leeftijd. ‘Just4fun’ is het motto. Dus geen chronometers, maar wel veel toeters en bellen en laaiend enthousiaste mama’s en papa’s, supporterende oma’s en opa’s langs het parcours. Net echt, inclusief een mega grote medaille en een cool T-shirt voor elke deelnemer!

De Iron Kid draait niet rond sport alleen. Terwijl het Iron Kid team zorgt voor een sportieve uitdaging, staat het Kids Plaza team op zaterdag vanaf 10.00 uur in voor een bruisende animatiemix. De kids kunnen zich hier uitleven met boeiende workshops en avontuurlijke springkastelen of gewoon hun fantasie tot leven laten komen op de schminkstand.

Inschrijven voor de Iron Kid kan tot en met 31 juli of tot er een categorie volzet is. Deelnemen aan de Iron Kid kost € 12,50.

Meer informatie via: ironkid.be

Verder lezen
Wanneer
18:30 tot 20:30
Waar

Zwembad Sportoase Duinenwater
Duinenwater 43
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 12.50
enkel voorinschrijvingen
Organisatie
Frank Daese

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter