Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Land van de Glimlach - WIJZIGING DATUM: VRIJDAG 2 APRIL 2021 20 UUR / Vlaams Muziektheater
Theatervoorstelling
Concert

DEZE VOORSTELLING STOND OORSPRONKELIJK OP ZONDAG 25 OKTOBER 2020 14U30 MAAR IS VERPLAATST NAAR VRIJDAG 2 APRIL 2021 OM 20 UUR.

Enkel voorverkoop: 050 630 430 of balie Scharpoord

Succesoperette van Franz Lehár

Lisa, de dochter uit een adellijke Weense familie, wordt verliefd op de Chinese prins Sou Chong en verlaat Wenen om hem te volgen naar China. Daar worden beiden zich bewust van de onverenigbaarheid van hun karakters en de onoverkomelijke verschillen tussen de westerse en oosterse cultuur. Die tegenstellingen leiden tot een bitter conflict en het tragische einde van hun liefdesverhaal. Lisa’s exotische droom vervliegt, en verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje, keert ze ontgoocheld terug naar haar mooie blauwe Donau. De prins blijft alleen achter en tracht zijn pijn te lenigen met een “Immer nur lächeln”, zoals de Chinese gewoonte het volgens het toenmalige clichébeeld voorschreef, altijd maar lachen of glimlachen, wat er in het leven ook moge gebeuren.
Andere onverwoestbare aria’s uit deze operette zijn “Meine Liebe, deine Liebe, die sind beide gleich” en “Dein ist mein ganzes Herz !”

Verder lezen
Wanneer
20 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 26
€ 23 KH Uitpas, EYCA, groepen +10 pers
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter