Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Licorice Pizza / Paul Thomas Anderson 14.30 uur
Film

Een wat arrogante tienerjongen met een verleden als kinderster wordt verliefd op een vrouw van eind de twintig. De jonge vrouw is gecharmeerd, maar ze houdt de boot af en zo ontstaat er een platonische liefde.
Ondertussen starten ze samen een zaak op voor waterbedden, halen ze kattekwaad uit en kruisen ze het pad van enkele kleurrijke figuren. Zo speelt Sean Penn een dronken, wat geflipte acteur.
Ook Bradley Cooper en Tom Waits spelen erin mee. De hoofdrollen zijn echter weggelegd voor Cooper Hoffman en Alana Haim. Die namen doen misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar onbekenden zijn ze niet. Cooper Hoffman is de zoon van Philip Seymour Hoffman. Ook zijn tegenspeelster Alana Haim is geen onbekende. Samen met haar twee zussen vormt ze de popgroep HAIM. Paul Thomas Anderson heeft al een aantal videoclips voor de band gemaakt, maar dit is de eerste keer dat ze echt een hoofdrol in een film speelt. En wat een naturel!

De soundtrack van Licorice Pizza is een mix van pophits van de jaren 1970 en een nieuwe orkestrale score van Jonny Greenwood.

133 min / Verenigde Staten / 2021

Cast: Alana Haim, Cooper Hoffman, Bradley Cooper, George DiCaprio

Verder lezen
Wanneer
14.30 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 7
€ 5 KH Uitpas, -26 jaar
€ 45 voor 10-beurten filmpas (enkel voor KH Uitpassers)
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter