Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Luc en Bart een paar apart / Bart Kaëll & Luc Appermont 14.30 uur
Concert

In 2018 trokken Bart Kaëll en Luc Appermont voor het eerst samen naar het theater voor een intieme reis door hun professioneel leven en hun ondertussen meer dan 40 jaar lange relatie.
Met nooit eerder vertelde anekdotes werd het publiek meegezogen in een nostalgische trip met een lach en een traan. Maar Bart en Luc zijn nog lang niet uitverteld. Wat deed Luc in Las Vegas?
Waarom verbaasde Bart het publiek in Bangkok? Deze twee monumenten uit de Vlaamse showwereld hebben nog ontelbare anekdotes zowel van voor als achter de schermen. Ze brengen ook mooie en pakkende verhalen uit hun persoonlijk leven. Met uiteraard ook deze keer veel aandacht voor muziek: verrassende songs, maar ook bekende nummers in een nieuw jasje. Hierbij worden ze begeleid door een ijzersterke vijfkoppige liveband.

Met: Bart Kaëll (verteller, zang), Luc Appermont (verteller, zang), Marc de Boeck (piano, accordeon), Claude de Maertelaere (piano, trompet), Raf Helsen (drums), Kristof Aerts ( bas) en Jan Decombele (gitaar)

Verder lezen
Wanneer
14.30 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 23
€ 20 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter